Voda Oaza je idealna zamjena za vodu koja se prirodno gubi iz organizma, te pomaže u održavanju balansa elektrolita u organizmu. Voda pomaže detoksikaciji tj.pomaže organizmu u borbi protiv toksina.

Odnos minerala u vodi OAZA predstavlja prirodni eliksir zdravlja, života i mladosti.

Zbog brze apsorpcije vode u organizmu, voda OAZA posebno se preporučuje sportistima i osobama koje se izlažu teškim fizičkim poslovima.

Jedan od aduta vode OAZA je niska koncentracija natrijuma što je od presudnog značaja za prevenciju kardiovaskularnih oboljenja koja su na vrhu ljestvice u svijetu, pa tako i u BiH.

otkrijte srce bosne

Priča o svakoj vodi počinje sa jedinstvenom formulom, H2O. To je sličnost za sve vode, ali ono što vodu Oazu čini veoma posebnom jeste nešto sasvim drugo.
Izvor Crni vrh je izvorište nadomak Tešnja, jedna prava oaza mira i prirodnih bogatstava. Voda Oaza je prirodna izvorska voda koja se crpi sa dubine od oko 200 m te prirodno filtrira kroz nepropusne slojeve mineralnih stijena. Takva voda se bez ikakvog dodira sa vanjskim zagađenjima puni u boce, te prvi dodir sa vanjskim svijetom ima upravo pri prvom otvaranju boce.

Oaza je jedna priča o upornosti, o snazi…Voda uvijek pronađe svoj put, pa tako je i Oaza pronašla svoj.

Sa mnogo noviteta, ulaganja u tehnološke procese, marketing i kampanje postala je jedna od najprepoznatljivijih voda.

SVOJSTVA

Voda OAZA je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim:

✓ organoleptičkim,
✓ fizičko – hemijskim i
✓ biološkim karakteristikama.

Oaza ima uravnotežen i stabilan mineralni sastav koji se redovno prati tokom godine. Sa povoljnom pH vrijednošću, Oaza ima i skoro pa savršen omjer minerala kalcija i magnezija te omjer ostalih minerala. Hemijski sastav Oaze je idealan za dinamični ritam života, organoleptičke osobine povoljne za svakodnevnu konzumaciju, a biološke osobine povoljno utiču na zdravlje svake osobe.

Oaza – voda koja osvaja!

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje? Popunite kontakt formu, pošaljite poruku i veoma rado ćemo odgovoriti na Vaš upit.

Adresa

Karadaglije bb

74260 Tešanj

Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas

+387(0) 32 667 470

+387(0) 32 667 471

info@oaza.ba

Radno Vrijeme

Pon-Pet: 07:00 -15:00

Sub: Ne radimo

Ned: Ne radimo