OTKRIJTE SRCE BOSNE

Priča o svakoj vodi počinje sa jedinstvenom formulom, H2O. To je sličnost za sve vode, ali ono što vodu Oazu čini veoma posebnom jeste nešto sasvim drugo.

Izvor Crni vrh je izvorište nadomak Tešnja, jedna prava oaza mira i prirodnih bogatstava. Voda Oaza je prirodna izvorska voda koja se crpi sa dubine od oko 100 m te prirodno filtrira kroz nepropusne slojeve mineralnih stijena. Takva voda se bez ikakvog dodira sa vanjskim zagađenjima puni u boce, te prvi dodir sa vanjskim svijetom ima upravo pri prvom otvaranju boce.

Oaza je jedna priča o upornosti, o snazi… Voda uvijek pronađe svoj put, pa tako je i Oaza pronašla svoj.

Sa mnogo noviteta, ulaganja u tehnološke procese, marketing i kampanje postala je jedna od najprepoznatljivijih voda na svijetu.

SVOJSTVA

OAZA Domaći čajevi su namijenjeni ljudima koji u svakom trenutku žele da imaju napitak koji će im obezbijediti dnevnu hidrataciju te ujedno pružiti i uživanje u idealnom spoju okusa cijeđenjem dobijenog čaja, svima dobro prepoznatljivih biljaka i voća. Ovaj proizvod se preporučuje u svakodnevnoj konzumaciji posebno osobama koje vode dinamičan ritam života, te osobama koji veliku pažnju posvećuju svome zdravlju. Bitno za ovaj napitak jeste odličan spoj soka voća i čaja koji u svakom trenutku potiče potrošače na uživanje.

ZDRAVLJE

Breskva

Breskva sadrži velik broj nutrijenata i vlakana, a vrlo malo kalorija. Puna je antioksidansa i bogat je izvor vitamina A, B3, C i E. Oaza domaći čaj breskva i šipurak punog okusa odmah će vam postati omiljeni napitak.

Limun

Limun ima svoja ljekovita svojstva koja svakako treba iskoristiti. Alkalna svojstva limuna reguliraju razinu kiselosti u tijelu i pH vrijednost. Bogat je izvor vitamina C i flavonoida koji su odličan borac protiv infekcija kao što su gripa i prehlada. Oaza domaći čaj okusa kamilice, limuna i meda savršen je napitak za svaku priliku.

Brusnica

U posljednje vrijeme se zaista dosta ističe ljekovita moć brusnice, pa sve češće nalazi primjenu u liječenju mnogih bolesti. Brusnica je bogata vlaknima, antocijanima, proantocijanidinima, beta-karotenom, vitaminom C, kalijem, kalcijem, magnezijem i drugim mikronutrijentima. Odlična kombinacija brusnice sa crnim čajem u Oaza domaćem čaju će oduševiti svakoga.

PROIZVODI

Oaza domaće čajeve možeteg naći u tri okusa

Oaza domaći čaj šipurak-breskva
Oaza domaći čaj crni čaj- brusnica
Oaza domaći čaj kamilica-limun-med

Ponuđena pakovanja

0,5 L
1,5 L

Karadaglije bb, 74260 Tešanj,
Bosna i Hercegovina

Tel
+387(0) 32 667 470
+387(0) 32 667 471
Fax
+387(0) 32 667 010
Email
info@oaza.ba

15 + 8 =