OAZA U ZIMSKOM RUHU

Jan 5, 2017

NOVOGODIŠNJI «LIMITED EDITION» VODE KOJA OSVAJA!

MAGAZIN AZRA U SVOM PREMIUM IZDANJU DONOSI NASLOVNU STRANU i EDITORIJAL “VODE KOJA OSVAJA”

Povodom predstojećih praznika najnagrađivanija bosanskohercegovačka voda OAZA plasirala je na tržište novu zimsku «Limited edition» sa etiketama koje pozivaju na emociju i dijele radost sa svojim vjernim fanovima.

Tim povodom produciran je i editorijal u zimskom ruhu, u kojem su učestvovala zaštitna lica kampanje «Voda koja osvaja», djevojčica Elena Nina Vidaković, profesorica sporta i instruktorica fitnesa Lejla Šabić, i manekenka Lejla Glavović.

Tim povodom produciran je i editorijal u zimskom ruhu, u kojem su učestvovala zaštitna lica kampanje «Voda koja osvaja», djevojčica Elena Nina Vidaković, profesorica sporta i instruktorica fitnesa Lejla Šabić, i manekenka Lejla Glavović.

«Uz vrhusku vodu, prirodno je da idu i vrhunske kampanje. Ponosni smo na kampanju «Voda koja osvaja», njen kreativno – estetski i komunikacijski domet, na naša dosadašnja zaštitna lica, za koju mogu kazati da će ih biti još. Bilo je jako puno pozitivinih reakcija za vizuelni dojam, novu etiketu i novi dizajn boca. Proljetos smo na tržište plasirali nove redizajnirane boce prirodne izvorske vode OAZA, sa redizajniranom etiketom i novim zapreminama, i već sada mogu kazati da bilježimo značajano povećanje udjela na tržištu», kazao je Armin Hrvić direktor tešanjske kompanije Oaza d.o.o., koja od 2013. posluje u okviru AS GROUP.

Nove boce Oaze naglašavaju njene prednosti i posebnosti. Geografsko porijeklo koje garantira kvalitet izvora stavljeno je u prvi plan teksturama na boci. Etiketa jednako naglašava svjetski uspjeh vode OAZA kao najnagrađivanije bosanske vode na svijetu. «Limited edition» obuhvatio je redizajn etiketa kompletne linije prirodne izvorske vode OAZA od 1,5 litara, 0,5 litara, 0,33 litra, sa novom bocom od 1 litra koja do sada nije bila na tržištu.

OAZA je do sada na američkom „Berkeley Springs International Water Tasting Awards“ ocijenjena najprije zlatnom medaljom 1998., zatim srebrenom medaljom 2000., potom bronzanom medaljom 2001., te ponovo zlatnom medaljom 2002. godine, i srebrenom medaljom 2015. godine. OAZA je svojevremeno bila i na zvaničnom meniju “Bijele kuće”.

“Crni vrh” pokraj Tešnja, izvorište je vode OAZA na mjestu izolovanom od savremenih zagađenja. Geografska istraživanja pokazuju izvanrednu nepropusnu strukturu zemljišta, štiteći podzemne vode od površinskog zagađenja. Prirodna zaštićenost podzemnih voda je jedna od osnovnih prednosti kvaliteta vode. OAZA je visokokvalitetna voda za piće sa odličnim organoleptičkim, fizičko – hemijskim i biološkim karakteristikama. Zahvaljujući bogatstvu kalcijuma i magnezijuma, kao i sulfatima, a niskim vrijednostima kalijuma, voda OAZA ima idealno izbalansiran odnos minerala. Zbog brze apsorpcije vode u organizmu, voda OAZA posebno se preporučuje sportistima i osobama koje se izlažu teškim fizičkim poslovima. OAZA je bosanska voda, najviše što Bosna može dati! To je bosansko čudo i jedna od najboljih voda na svijetu.

Voda iz srca Bosne!

Oaza d.o.o., Karadaglije bb, 74260 Tešanj, BiH. Tel/Fax: +387 (0) 32 663 668

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA